###
Praha a okolí

Ochrana osobních údajů

Provozovatel postupuje při zpracování osobních údajů v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (obecné nařízení o ochraně osobních údajů), zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a zákonem, který tento zákon ve smyslu provedení výše uvedeného nařízení nahradí, zákonem č. 480/2004 b., o některých službách informační společnosti, zákonem č. 127/2005 Sb., o elektronických komunikacích a dalšími právními předpisy upravující ochranu osobních údajů. Kupující souhlasí se zpracováním těchto svých osobních údajů: jméno a příjmení, adresa bydliště, identifikační číslo, daňové identifikační číslo, adresa elektronické pošty, telefonní číslo (dále společně vše jen jako „osobní údaje“).

Kupující souhlasí se zpracováním osobních údajů prodávajícím, a to pro účely realizace práv a povinností z kupní smlouvy a pro účely vedení uživatelského účtu. Nezvolí-li kupující jinou možnost, souhlasí se zpracováním osobních údajů prodávajícím také pro účely zasílání informací a obchodních sdělení kupujícímu. Souhlas se zpracováním osobních údajů v celém rozsahu dle tohoto článku není podmínkou, která by sama o sobě znemožňovala uzavření kupní smlouvy.

Kupující bere na vědomí, že je povinen své osobní údaje (při registraci, ve svém uživatelském účtu, při objednávce provedené z webového rozhraní obchodu) uvádět správně a pravdivě a že je povinen bez zbytečného odkladu informovat prodávajícího o změně ve svých osobních údajích.

Zpracováním osobních údajů kupujícího může prodávající pověřit třetí osobu, jakožto zpracovatele. Kromě osob dopravujících zboží nebudou osobní údaje prodávajícím bez předchozího souhlasu kupujícího předávány třetím osobám.

Osobní údaje budou zpracovávány po dobu neurčitou. Osobní údaje budou zpracovávány v elektronické podobě automatizovaným způsobem nebo v tištěné podobě neautomatizovaným způsobem.

Kupující potvrzuje, že poskytnuté osobní údaje jsou přesné a že byl poučen o tom, že se jedná o dobrovolné poskytnutí osobních údajů.

V případě, že by se kupující domníval, že prodávající nebo zpracovatel provádí zpracování jeho osobních údajů, které je v rozporu s ochranou soukromého a osobního života kupujícího nebo v rozporu se zákonem, zejména jsou-li osobní údaje nepřesné s ohledem na účel jejich zpracování, může:

  • požádat prodávajícího nebo zpracovatele o vysvětlení,
  • požadovat, aby prodávající nebo zpracovatel odstranil takto vzniklý stav.
  • Požádá-li kupující o informaci o zpracování svých osobních údajů, je mu prodávající povinen tuto informaci předat. Prodávající má právo za poskytnutí informace podle předchozí věty požadovat přiměřenou úhradu nepřevyšující náklady nezbytné na poskytnutí informace.
Jaký je postup?
#

Zavoláte našemu dispečerovi, popíšete vaši situaci, nahlásíte adresu.

#

Připravíte potřebné doklady (občanský průkaz, kartu trvalého pobytu, nájemní smlouvu, svědectví sousedů - bez předložení dokladu dveře otvíráme pouze za asistence policie).

#

Příjezd technika do cca 15-30 min. (dle vytíženosti techniků a dle dopravní situace).

#

Technik vám na místě sdělí postup otevírání a cenu.

#

Po ukončení práce sepíšeme fakturu a následuje platba v hotovosti a nebo kartou.

Recenze
Nikdo nemame zamecniky radi, protoze je volame, kdyz se nam to nejmene hodi, bere to cas a penize .....! ale kdyz se vam zabouchnou dvere na zacatku prazdnin, kdy v praze neni “ani noha” a vy stojite na ulici ne uplne vhodnem oblecku a jedine co muzete udelat, jit do nejblizsi hospody poprosit o cislo na zamecnika a do pul hodky prijede sympatak, ktery z cely neprijemny situace udela vtipnou scenku, kterou vsude s usmevem vypravite! takze jeste jednou diky a klidne si zabouchnu znova.
Anna Novaková
Faq
Jak objednat vaše služby?
Zavoláte našemu dispečerovi na tel čislo 776 422 227, popíšete vaši situaci, nahlásíte adresu
Jake doklady musim mít?
občanský průkaz, kartu trvalého pobytu, nájemní smlouvu, svědectví sousedů - bez předložení dokladu dveře otvíráme pouze za asistence policie
Jak dlouho čekat na technika?
Příjezd technika do cca 15-30 min. (dle vytíženosti techniků a dle dopravní situace)
Jak probiha platba?
Po ukončení práce sepíšeme fakturu a následuje platba v hotovosti a nebo kartou.