###
Praha a okolí

Bezpečnostní tipy od odborníka

Bezpečnost domova je pro většinu lidí prioritou, a jedním z klíčových prvků v této rovnici jsou bezpečnostní zámky. Ne všechny zámky jsou však vytvořeny rovnocenně, a proto je důležité vybrat ten správný, který poskytne maximální ochranu proti neoprávněnému vstupu. V tomto článku se podíváme na několik typů zámků, které jsou považovány za nejbezpečnější proti vzlomení.

  1. Elektronické zámky: Elektronické zámky nabízejí vysokou úroveň bezpečnosti díky moderním technologiím. Tyto zámky často využívají šifrovací metody a biometrické prvky, jako jsou otisky prstů nebo rozpoznání obličeje. Elektronické zámky jsou odolné vůči tradičním vzlomovacím technikám a umožňují také jednoduché spravování přístupových práv.

  2. Vysoká bezpečnostní třída: Při výběru zámku je důležité věnovat pozornost bezpečnostní třídě, která udává úroveň odolnosti vůči vzlomení. Zámky s vyšší bezpečnostní třídou poskytují lepší ochranu. V České republice jsou obvykle používány zámky s certifikací dle normy ČSN EN 1627.

  3. Vícebodové zámky: Vícebodové zámky jsou navrženy tak, aby uzamykaly dveře na několika místech současně. Tím se zvyšuje odolnost proti vytržení či vyšroubování zámku. Tyto zámky jsou často doporučovány odborníky jako efektivní prostředek k zvýšení bezpečnosti domu.

  4. Antivandalismusové prvky: Některé zámky mají speciální antivandalismusové prvky, které znesnadňují manipulaci se zámkem. Patří sem například otvory odolné proti vrtání, ochranné poklice na válcových zámcích a další technická řešení, která ztěžují práci potenciálním zlodějům.

  5. Systémy sledování a signalizace: Kromě samotných zámků mohou být také využity moderní systémy sledování a signalizace. Tyto systémy mohou zahrnovat kamerové systémy, detektory pohybu a hlásiče vniknutí. Tyto prvky mohou přispět k celkovému zabezpečení domu.

Při výběru bezpečnostního zámku je klíčové konzultovat s odborníkem na zabezpečení, který může poskytnout individuální doporučení v závislosti na specifických potřebách a podmínkách domu. Nejlepší zámek není pouze ten, který je považován za nejbezpečnější, ale ten, který nejlépe odpovídá konkrétním potřebám uživatele. Vyšší investice do kvalitního zámku může přinést dlouhodobý klid a bezpečnost pro váš domov.

Jaký je postup?
Postup objednaní

Zavoláte našemu dispečerovi, popíšete vaši situaci, nahlásíte adresu.

Postup objednaní

Připravíte potřebné doklady (občanský průkaz, kartu trvalého pobytu, nájemní smlouvu, svědectví sousedů - bez předložení dokladu dveře otvíráme pouze za asistence policie).

Postup objednaní

Příjezd technika do cca 15-30 min. (dle vytíženosti techniků a dle dopravní situace).

Postup objednaní

Technik vám na místě sdělí postup otevírání a cenu.

Postup objednaní

Po ukončení práce sepíšeme fakturu a následuje platba v hotovosti a nebo kartou.

Recenze
Nikdo nemame zamecniky radi, protoze je volame, kdyz se nam to nejmene hodi, bere to cas a penize .....! ale kdyz se vam zabouchnou dvere na zacatku prazdnin, kdy v praze neni “ani noha” a vy stojite na ulici ne uplne vhodnem oblecku a jedine co muzete udelat, jit do nejblizsi hospody poprosit o cislo na zamecnika a do pul hodky prijede sympatak, ktery z cely neprijemny situace udela vtipnou scenku, kterou vsude s usmevem vypravite! takze jeste jednou diky a klidne si zabouchnu znova.
Anna Novaková
Faq
Jak objednat vaše služby?
Zavoláte našemu dispečerovi na tel čislo 603 579 015, popíšete vaši situaci, nahlásíte adresu
Jake doklady musim mít?
občanský průkaz, kartu trvalého pobytu, nájemní smlouvu, svědectví sousedů - bez předložení dokladu dveře otvíráme pouze za asistence policie
Jak dlouho čekat na technika?
Příjezd technika do cca 15-30 min. (dle vytíženosti techniků a dle dopravní situace)
Jak probiha platba?
Po ukončení práce sepíšeme fakturu a následuje platba v hotovosti a nebo kartou.