###
Praha a okolí

Blog

Bezpečnostní tipy  

Bezpečnostní tipy od odborníka

Bezpečnost domova je pro většinu lidí prioritou, a jedním z klíčových prvků v této rovnici jsou bezpečnostní zámky. Ne všechny zámky jsou však vytvořeny rovnocenně, a proto je důležité vybrat ten správný, který poskytne maximální ochranu proti neoprávněnému vstupu. V tomto článku se podíváme na několik typů zámků, které jsou považovány za nejbezpečnější proti vzlomení.

Celý článek.

Оchrana Chytrých Zámků  

Оchrana Chytrých Zámků

S rozvojem moderní technologie se do našich domů dostávají stále sofistikovanější zařízení, která mají za úkol zlepšit náš životní standard. Jedním z takových technologických vylepšení jsou chytré zámky, které slibují bezpečnost a pohodlí. Nicméně, s narůstajícím počtem těchto zařízení se zvyšuje i obava z možného vzlomu a otázka, zda jsou chytré zámky skutečně tak bezpečné, jak tvrdí výrobci.

Celý článek.

zavře dveře  

Co dělat, když se zavře dveře a není klíč?

Není nic frustrujícího než moment, kdy se dveře za vámi zavřou a klíč je někde, kde by neměl být. Tato situace může vzniknout z různých důvodů, ať už jde o zapomnění klíče uvnitř domu, ztrátu klíče nebo jednoduše o zašlapaný závěs. Zde najdete několik užitečných rad, co dělat v případě, že jste uvězněni venku.

Celý článek.

Nejlepší zámky  

Nejlepší zámky pro vstupní dveře venkovského domu: Bezpečnost a spolehlivost na prvním místě.

Když jde o bezpečnost vašeho venkovského domu, jedním z nejdůležitějších prvků jsou vstupní dveře a zámky, které chrání váš majetek a vaši rodinu před neoprávněným vstupem. Existuje několik faktorů, které byste měli zvážit při výběru nejspolehlivějšího zámku pro vaše vstupní dveře.

Celý článek.

zamečnik  

Proč objednat zamečnika, když si zlomil klič v zámku?

Zlomená klíč v zámku může být velmi frustrující problém, a pokud nevíte, jak ho spravit, může se stát i velkým bezpečnostním rizikem. Zde je několik důvodů, proč byste měli zvážit objednání zámečníka, když se vám stane podobná nehoda.

Celý článek.

 

Otevřít zabouchnuté dveře? Jak na to?

Občas se stává situace, když odcházíte z bytu, zapomínáte na klíče a maté zabouchnuté dveře. Co znamená, že Váš byt je zablokován. Ale tuto nepříjemnou situaci jde vyřešit. Hlavní věc – je dodržování následujících doporučení a pokynů. Pomohou Vám vyřešit tento problém bez potíží a dostat se zpátky do bytu. A také odemknout interiérové dveře, které oddělují jednotlivé místnosti.

Celý článek.

správný zámek  

Jak vybrat správný zámek? Přehled parametrů, na které musíte dávat pozor.

Probereme zámky z hlediska způsobu instalace, typu uzavíracího mechanismu, bezpečnostní třídy a doporučíme, jak vybrat optimální zámek. Můj dům – můj hrad. Aby to zůstalo tak, instalují se odolné a bezpečné zámky. Seznámíme se s druhy zámků a kritérii výběru.

Celý článek.

Jaký je postup?
Postup objednaní

Zavoláte našemu dispečerovi, popíšete vaši situaci, nahlásíte adresu.

Postup objednaní

Připravíte potřebné doklady (občanský průkaz, kartu trvalého pobytu, nájemní smlouvu, svědectví sousedů - bez předložení dokladu dveře otvíráme pouze za asistence policie).

Postup objednaní

Příjezd technika do cca 15-30 min. (dle vytíženosti techniků a dle dopravní situace).

Postup objednaní

Technik vám na místě sdělí postup otevírání a cenu.

Postup objednaní

Po ukončení práce sepíšeme fakturu a následuje platba v hotovosti a nebo kartou.

Recenze
Nikdo nemame zamecniky radi, protoze je volame, kdyz se nam to nejmene hodi, bere to cas a penize .....! ale kdyz se vam zabouchnou dvere na zacatku prazdnin, kdy v praze neni “ani noha” a vy stojite na ulici ne uplne vhodnem oblecku a jedine co muzete udelat, jit do nejblizsi hospody poprosit o cislo na zamecnika a do pul hodky prijede sympatak, ktery z cely neprijemny situace udela vtipnou scenku, kterou vsude s usmevem vypravite! takze jeste jednou diky a klidne si zabouchnu znova.
Anna Novaková
Faq
Jak objednat vaše služby?
Zavoláte našemu dispečerovi na tel čislo 603 579 015, popíšete vaši situaci, nahlásíte adresu
Jake doklady musim mít?
občanský průkaz, kartu trvalého pobytu, nájemní smlouvu, svědectví sousedů - bez předložení dokladu dveře otvíráme pouze za asistence policie
Jak dlouho čekat na technika?
Příjezd technika do cca 15-30 min. (dle vytíženosti techniků a dle dopravní situace)
Jak probiha platba?
Po ukončení práce sepíšeme fakturu a následuje platba v hotovosti a nebo kartou.